Vrijdag 18-2: tot 12 uur is dezelfde dag bezorgd i.v.m. storm Eunice.

Gesloten van 12 tot en met 17 oktober.

Bloemen abonnement: zo werkt het

Bloemen abonnement:
zo werkt het

Bloemen in huis wanneer jij dat wil, op een vaste dag en voor een scherpe prijs? Dat kan met het bloemenabonnement van Bloemetje Bezorgen. We noemen dat ons Bloemetje abonnement: Onbezorgd genieten van bloemen.

Je kiest zelf of je iedere week, om de twee weken of om de vier weken een nieuw boeket wilt hebben. Wij zorgen ervoor dat je de bloemen geleverd krijgt op een moment van keuze. Wij bezorgen zowel bij particuliere als zakelijke klanten.

Hoe vaak wil je bloemen ontvangen?

Waarom Bloemetje Bezorgen?

Bloemetje bezorgen

Bloemetje Bezorgen staat voor lokale ambacht. Wij werken met een lokale bloemist per stad, zodat je zeker weet bij wie je de bloemen bestelt. Ook kunnen we zo garant staan voor de kwaliteit. Niet voor niets hanteren we een zeven dagen vers garantie en kun je altijd bij ons terecht wanneer er iets niet naar wens is.

Waaruit kan ik kiezen?

We hebben drie verschillende varianten waar je uit kunt kiezen: klein, middel of groot. Het boeket zelf wordt samengesteld door de bloemist. Hierdoor word je iedere keer verrast: dit kan variëren van een mooi boeket met verse seizoensbloemen tot een modern plukboeket.

Wat is het voordeel van een abonnement?

De keuze voor een abonnement levert een hoop voordelen op, dan wanneer je iedere keer loskoopt. Zo kunnen we leveren zonder bezorgkosten, ontvang je er de eerste keer een bijpassende vaas bij en heb je geen administratieve rompslomp. De eerste keer betaal je via iDEAL, Creditcard of SOFORT banking. Daarna wordt het bedrag per keer van je bankrekening afgeschreven via een automatische incasso.  Wij regelen dus alles en houden je per mail op de hoogte. Meer kun je ook vinden in artikel 17 van onze algemene voorwaarden.

Op vakantie of even geen zin in bloemen?

Wanneer je op vakantie gaat, is het natuurlijk zonde als het abonnement doorloopt. Wanneer je dit tijdig aangeeft, dan pauzeren we het abonnement. Ook wanneer je vanwege een andere reden even geen bloemen wilt ontvangen, pauzeren we tijdelijk het abonnement.

Wachtrij

Bloemetje Bezorgen is groeiende en al op veel plaatsen in Nederland actief. Op dit moment werken we alleen met een abonnement in de regio Zwolle. Wil jij in een andere regio graag een abonnement? Vul dan je gegevens in. We zetten je op de wachtlijst en waarschuwen je als we bij jou in de buurt gaan starten met het abonnement.

Waarom Bloemetje Bezorgen?

Wil je een bloemenabonnement bestellen?

0/5 (0 Reviews)
De waardering van bloemetjebezorgenzwolle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 206 reviews.