Vrijdag 18-2: tot 12 uur is dezelfde dag bezorgd i.v.m. storm Eunice.

Gesloten van 12 tot en met 17 oktober.

Bloemen Bezorgen in Kampen en IJsselmuiden: de perfecte keuze

Bloemen Bezorgen in Kampen en IJsselmuiden: het is fijn als je iemand blij kunt maken met een mooi boeket bloemen. Helemaal als je je geen zorgen hoeft te maken of de bloemen wel in perfecte staat aankomen. Bloemetje Bezorgen Zwolle is namelijk het adres voor het bestellen van bloemen. We hebben een wijd bezorggebied en komen ook in de regio. We zijn dan ook jouw bloemenwinkel voor Kampen en IJsselmuiden.

Eenvoudig bloemen bezorgen in Kampen

Het laten bezorgen van bloemen in Kampen en IJsselmuiden wordt steeds populairder. Wat ons betreft moet het ook zo eenvoudig mogelijk gemaakt worden. Daarom hebben we deze website zo simpel mogelijk gemaakt. Je bekijkt de boeketten en kiest welke je zou willen hebben. Vervolgens geef je je persoonlijke boodschap op en of je een vaas wilt toevoegen aan de bestelling. Vervolgens is het een kwestie van toevoegen aan het winkelmandje en het invullen van de bezorggegevens, zoals de bezorgdatum. Daarna reken je af en gaat de bloemist voor Kampen voor je aan de slag.

Populaire boeketten

Bloemist voor Kampen

We vinden het belangrijk dat je weet bij wie je bestelt. Daarom vertellen we graag wat meer over de bloemist achter Bloemetje Bezorgen Zwolle. Nicole Henschen is de bloemist van Myosotis Bloemsierkunst. Ze had al jaren een passie voor bloemen, maar sinds 2019 is ze actief met haar eigen bloemenwinkel in het centrum van Zwolle. Iedere dag maakt ze de mooiste creaties en bezorgt ze zelf. Ook in Kampen.

Bloemen in IJsselmuiden

Bloemetje Bezorgen is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat bloemisten ook online beter zichtbaar zijn. Vaak zijn het vakmensen die met bloemen bezig zijn en daardoor weet niet iedereen van hun bestaan af. Daarom is Bloemetje Bezorgen Zwolle er, om in dit geval Nicole te helpen aan meer klanten. En jou aan een fantastisch boeket natuurlijk. Voor bloemen in IJsselmuiden ben je dus bij ons aan het juiste adres.

Bloemenwinkel Kampen, ook voor Hattem en Hasselt

Naast Kampen en IJsselmuiden bezorgen we als bloemenwinkel in een wijde cirkel rond Zwolle. Dus ook Hattem, Wezep, Wapenveld, Hasselt en Genemuiden. Voor 15 uur bestellen, is dezelfde dag nog in huis.

Veelgestelde vragen

Als je voor 16 uur besteld, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.

De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Zwolle en Hattem.

Ja, wij garanderen een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.
De waardering van bloemetjebezorgenzwolle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 206 reviews.