Vrijdag 18-2: tot 12 uur is dezelfde dag bezorgd i.v.m. storm Eunice.

Gesloten van 12 tot en met 17 oktober.

De bloemist voor Hattem

Bloemen laten bezorgen in Hattem? Dat laat je natuurlijk doen via Bloemetje Bezorgen Zwolle. Wij bezorgen zelf en komen ook graag aan de andere kant van de IJssel ;-). Het is ons doel om jou te laten genieten van de mooiste bloemen en boeketten. En daarvoor komen we ook graag in Hattem.

Bloemen Bezorgen Hattem

Bloemen bestellen en iemand blij maken met bloemen, dat doe je tegenwoordig online. Ook als je in Hattem wilt laten bezorgen. Via onze website van Bloemetje Bezorgen Zwolle selecteer je het boeket naar keuze (en de grootte van de bos), waarna je de boodschap voor op het gratis kaartje kunt invullen. Daarna is het een kwestie van afrekenen (eventueel kun je nog een bijpassende vaas selecteren), waarna de bestelling succesvol is geplaatst. We hebben het proces voor je zo snel en veilig mogelijk gemaakt. Alles om bloemen bezorgen ook in Hattem zo eenvoudig mogelijk te maken.

Bloemist voor Hattem vol passie

Myosotis Bloemsierkunst is de bloemist achter Bloemetje Bezorgen Zwolle en wij zijn ook de bloemist voor Hattem. We zijn als lokale specialist gevestigd in het centrum van Zwolle, maar bezorgen ook in Hattem. Nicole Henschen is de eigenaar van Myosotis. Al jarenlang is bloemen een passie van haar, maar sinds 2019 is ze het avontuur aangegaan als ondernemer en bloemist.

Bloemetje Bezorgen Zwolle is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Ik wil bloemisten helpen om zichtbaar te worden, ook in Hattem ;-). Of het nou om een bos bloemen voor de Esdoornlaan, Grote Gracht of Hendrikjesweg is.

Populaire boeketten

Zeven dagen vers garantie

Wanneer je bij ons bloemen koopt om te laten bezorgen, kun je er zeker van zijn dat je lang en fijn kunt genieten van onze boeketten. Bloemetje Bezorgen Zwolle koopt namelijk scherp in bij de beste groothandels. Zo zijn we verzekerd van kwalitatief goede bloemen. Om die reden kun je minstens zeven dagen genieten van de bloemen. Is dit onverhoopt toch niet het geval? Neem dan contact met ons op, dan zorgen we voor een passende oplossing. Deze garantie geven wij ook voor bloemen in Hattem.

Bloemenwinkel voor Hattem

Je wilt dus bloemen laten bezorgen? Weet dan dat we met onze bloemenwinkel voor Hattem voor iedere gelegenheid een passend boeket hebben. We hebben bloemen met een vrolijke kleur voor bijvoorbeeld geboorte, verjaardag of een bruiloft. Aan de andere kant hebben we stemmige en statig uitziende bloemen, die passen bij een moment van rouw. Bekijk ons volledige assortiment om bloemen te bezorgen in Hattem. En we maken jouw boeket naar keuze tot een lust voor het oog.

Naast Zwolle en Hattem bezorgen we bloemen in de wijde omgeving. Kijk daarvoor naar onze speciale pagina met het bezorggebied.

Veelgestelde vragen

Als je voor 16 uur besteld, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.

De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Zwolle en Hattem.

Ja, wij garanderen een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.
De waardering van bloemetjebezorgenzwolle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 206 reviews.