Vrijdag 18-2: tot 12 uur is dezelfde dag bezorgd i.v.m. storm Eunice.

Gesloten van 12 tot en met 17 oktober.

Levering

Ik wil het boeket vandaag nog laten bezorgen. Is dat mogelijk? 

Ja, dat is zeker mogelijk. We bezorgen zes dagen in de week, van maandag tot en met zaterdag. Als je voor 15 uur bestelt, dan bezorgen we nog dezelfde middag. 

Wanneer worden de bloemen bezorgd? 

Bloemen worden bezorgd op de door jou opgegeven datum. Het tijdstip is afhankelijk van de route die we moeten afleggen. We bezorgen zelf. Omdat we meerdere boeketten mogen bezorgen is niet te zeggen op welke specifieke tijd we langskomen. Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt het boeket een tweede keer aangeboden. Dit gebeurt in ieder geval op dezelfde dag. Mocht er ook dan niemand thuis zijn, dan wordt er een briefje door de brievenbus gedaan en wordt het boeket bij de buren afgegeven. 

Het boeket is niet bezorgd, is alles goed gegaan? 

We doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat het boeket op de juiste dag te bezorgen. Mocht dit nou toch niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan gaan we er alles aan doen om het op te lossen. 

Op welke dagen bezorgen jullie? 

We bezorgen zes dagen in de week, van maandag tot en met zaterdag. Op zon- en feestdagen bezorgen we niet. 

Kan ik bloemen bestellen die dezelfde dag nog worden geleverd? 

Ja, als je dit doet voor 15 uur, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd. 

Hoeveel verzendkosten betaal ik? 

De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Zwolle en Hattem. 

Heb ik garantie op mijn bestelling? 

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast garanderen wij een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

0/5 (0 Reviews)
De waardering van bloemetjebezorgenzwolle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 212 reviews.