Vrijdag 18-2: tot 12 uur is dezelfde dag bezorgd i.v.m. storm Eunice.

Gesloten van 12 tot en met 17 oktober.

Moederdag

Speciaal voor jou moeder: de mooiste Moederdag boeketten uit Zwolle
Op Moederdag wil je natuurlijk je moeder verrassen en in het zonnetje zetten. Hoe kun je dat beter doen dan met de mooiste boeketten? Speciaal voor Moederdag hebben wij van Bloemetje Bezorgen Zwolle enkele speciale bloemen voor je geselecteerd.

Moederdag

Moederdag

Speciaal voor jou moeder: de mooiste Moederdag boeketten uit Zwolle
Op Moederdag wil je natuurlijk je moeder verrassen en in het zonnetje zetten. Hoe kun je dat beter doen dan met de mooiste boeketten? Speciaal voor Moederdag hebben wij van Bloemetje Bezorgen Zwolle enkele speciale bloemen voor je geselecteerd.

Filter op prijs
Webwinkel Keurmerk

Hulp nodig?

De voordelen

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Ontstaan Moederdag

Wist je trouwens dat Moederdag in de huidige vorm ooit begon met het geven van bloemen? In de Griekse oudheid was er een speciale dag om Rhea, de moeder van de goden, te eren. Sinds 1907 is Moederdag zoals we dat tegenwoordig kennen ontstaan. Anna Marie Jarvis begon in de Verenigde Staten een dag om moeders te promoten. Dit deed ze omdat een jaar eerder haar moeder overleed op de tweede zondag van mei. Ze wilde iets doen om een eerbetoon alle moeders te brengen. Daarom gaf ze op de tweede zondag in mei een anjer aan iedere moeder die in de kerk aanwezig was.  

Anna Marie verspreidde haar boodschap en werkte samen met scholen, zakenmensen en politici. In 1910 werd door de gouverneur van West-Viriginia opgeroepen om Moederdag te vieren. Vier jaar later nam Woodrow Wilson, de toenmalige president van de VS, de beslissing dat de tweede zondag in mei voortaan de nationale feestdag Mother’s Day zou zijn. Sinds 1924 wordt Moederdag ook in Nederland gevierd. Vier jaar later werd het ook hier een officiële dag. 

(PS: de credits voor deze geschiedenisles gaan naar Margriet). 

Bloemetje Bezorgen Zwolle 

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website van Bloemetje Bezorgen Zwolle. Het is mijn doel om bloemisten online zichtbaar te maken en om het voor jou gemakkelijker te maken om online bloemen te bestellen. Nicole Henschen is de eigenaar van Myosotis Bloemsierkunst, de bloemist achter deze website. Ze is al jaren gek van bloemen en jaagt sinds 2019 haar droom na als zelfstandig ondernemer.  

Divers assortiment voor jouw moeder 

Nu je weet waar deze feestdag vandaan komt, is het tijd om een keuze te maken. We hebben een divers assortiment aan boeketten samengesteld, waarmee je jouw moeder kan verrassen. Denk bijvoorbeeld aan mooie rozen. Of wat dacht je van een veldboeket? Je kunt er ook voor kiezen om in de stijl te blijven van Anna Marie Jarvis en een boeket te kiezen met een anjer. De keuze is aan jou. Wij bij Bloemetje Bezorgen Zwolle zullen er in ieder geval alles aan doen om de bestelling zo goed mogelijk te verwerken. 

Zeven dagen vers 

We hanteren een zeven dagen vers garantie. Dat kunnen we waarmaken, omdat we de bloemen bij een kwalitatief goede groothandel inkopen. Daardoor weten we dat we bloemen hebben, die qua dikte en qua bloei perfect zijn. Daarom kunnen wij de garantie garanderen. Mocht er nou onverhoopt toch wat mis zijn met het boeket, schroom niet om contact met ons op te nemen. Dan zorgen wij voor een passende oplossing. Deze door ons extra aangeboden garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. 

Let op! Bestel je voor 15 uur, dan bezorgen we nog dezelfde dag (maandag tot en met zaterdag).

De waardering van bloemetjebezorgenzwolle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 212 reviews.