Vrijdag 18-2: tot 12 uur is dezelfde dag bezorgd i.v.m. storm Eunice.

Gesloten van 12 tot en met 17 oktober.

Waarom je hier de mooiste bloemen voor thuis of kantoor bestelt

De deurbel gaat. Er staat iemand voor de deur met een grote bos rozen. Het kaartje verraadt van wie het is: je partner. “Je bent het beste wat mij is overkomen. Ik houd van je.”  

Je smelt weg. Helemaal omdat de rozen er zo opvallend goed uitzien. Je weet nog wel hoe het de vorige keer is gegaan toen je werd verrast 

De eerste rozen hingen al slap toen je de bos in ontvangst nam. Na een paar dagen kon je ze allemaal de container instoppen. Dat is dit keer totaal niet het geval.  

Na een dag of tien zijn de rozen uitgebloeid. Met een blij gevoel gooi je ze weg. Zo is bloemen krijgen wel leuk. 

De liefde voor bloemen staat centraal in bovenstaand voorbeeld. Volgens Bloemetje Bezorgen Zwolle is dat precies hoe het moet zijn. Je bestelt bloemen via internet en jij en degene voor wie het boeket is, worden helemaal blij van het eindresultaat. Dat is helaas niet altijd het geval. Zoek maar eens op internet en je vindt allerlei klachten. Over slechte kwaliteit, brutale bezorgers en bloemen die niet bezorgd worden. Zo willen wij absoluut niet werken. Daarom doen wij er alles aan om mensen te laten stralen als zij het boeket zien.  

De bloemist achter Bloemetje Bezorgen Zwolle 

Nicole Henschen is de eigenaar van Myosotis, de bloemist achter deze website. Hieronder haar verhaal.

“De naam van de winkel heeft een speciale betekenis. Myosotis is de Latijnse naam voor het vergeet-mij-nietje. De naam slaat op mijn overleden partner. Ik heb de winkel aan hem opgedragen.”

“Oorspronkelijk kom ik uit het bankwezen en werkte ik op kantoor. De passie voor bloemen was er altijd al. Toen mijn werkgever in 2018 besloot te verhuizen naar Amsterdam, greep ik deze gelegenheid om mijn droom waar te maken. Ik volgde een opleiding bij Boerma Instituut International Flower Design School Holland in Aalsmeer en na het behalen van mijn diploma begon ik mijn avontuur als zelfstandig ondernemer.

“Er stond een prachtig pand in hartje Zwolle leeg en ik wist zeker dat hier ‘mijn’ bloemenwinkel moest komen. Inmiddels is de deur aan de Roggenstraat vrijwel dagelijks geopend voor een boeket, wat losse bloemetjes, plantjes of andere leuke hebbedingetjes. En nu kun je via deze website ook online bestellen.”

Zeven dagen vers garantie

Bij Bloemetje Bezorgen Zwolle hanteren we een zeven dagen vers garantie. Dat doen wij, omdat we overtuigd zijn van ons product. Bij het inkopen van de bloemen doen wij alleen zaken met de beste groothandels. Zo zijn we verzekerd van de beste bloemen om boeketten samen te stellen.

Bezorgen doen we ook zelf. Als je voor 16.00 uur besteld, kun je de bloemen van maandag tot en met zaterdag zelfs nog dezelfde dag laten bezorgen.

Over deze website

De website van Bloemetje Bezorgen Zwolle is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper van puntJeroen. Bloemisten helpen om online zichtbaar te zijn, dat is mijn doel. Vaak zijn het mensen met een enorme passie voor hun vak en liefde voor bloemen. Ook ik heb passie voor mijn vak en ik word ook nog eens blij van bloemen. Daarom help ik graag om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen blij worden. In Zwolle werk ik daarom samen met Nicole Henschen van Myosotis.

0/5 (0 Reviews)
De waardering van bloemetjebezorgenzwolle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 206 reviews.